Derde episode March of War gelanceerd

Pheno

Vandaag maakt ISOTX bekend dat de derde aflevering, African Sunrise, van zijn episodische online multiplayer strategygame March of War beschikbaar is voor pc en Mac via Steam Early Access en de officiële website.

Er zijn diverse nieuwe units: waaronder de Nuclear Suicide Truck en de, door de community gekozen, Kenyan Rhino Rider. Ook zijn er nieuwe unit-skins beschikbaar en worden de maps in Afrika bevolkt door dodelijke wezens: zoals sprinkhanenplagen en gigantische overlords.

"Episode III: African Sunrise draait om een missie die Afrika een goedkopere en verbeterde energiebron moet geven", vertelt Vincent van Geel, Creative Director van ISOTX. "Wij introduceren twee nieuwe personages, wetenschapper Niari Okoro en Zulu King Shaka II. De bedoelingen van Okoro om Afrika van een nieuwe energiebron te voorzien, lopen verkeerd wanneer Shaka II het project hardhandig een geheel andere kant op stuurt. Hij wil het onderzoek gebruiken om nucleare wapens te ontwikkelen in zijn zucht naar wereldheerschappij. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurd, lekt Okoro vitale informatie aan de internationale pers. Wat resulteert in een wereldwijde invasie."

De eerstvolgende episode, March of War - Episode IV: Exalted Inferno, is op 7 november 2013 beschikbaar. Alle toekomstige afleveringen, op alle geplande apparaten, zullen alle voorgaande content bevatten en zullen bovendien gratis te spelen zijn. De mobiele versies van March of War voor iOS en Android zijn binnenkort beschikbaar.