Depay: "Zat er goed in"

Pino112

Memphis Depay was de grote uitblinker bij PSV in Oekraïne. De aanvaller maakte een schitterende goal en gaf de assist tegen Chornomorets Odessa. De eerste goal van PSV lag er al na dertien minuten in. Memphis Depay legde van buiten de zestien aan en schoot de bal prachtig in de verre kruising. "Ik ben altijd blij als ik scoor, dus nu ook", aldus de aanvaller tegen RTL7.

"Het was inderdaad een mooie goal, hij zat er goed in. Maar het maakt me eigenlijk niet zoveel uit", vervolgt de Depay zijn verhaal. "Het was een belangrijke goal, omdat we hiermee vroeg scoorden. Daarna konden we makkelijker voetballen. Het is niet zo dat zij ons in het zadel hielpen, we speelden zelf namelijk ook goed. Op het middenveld lag ruimte en daar maakten we zelf gebruik van."

De zege was erg welkom bij PSV, vond ook Depay. "Heel belangrijk, omdat we afgelopen weekend van AZ hadden verloren. Je weet dat je nu een kans kreeg om weer het goede gevoel te krijgen. We hebben nu één gewonnen en één verloren in de Europa League, dus alles is nog in eigen hand."