Coureur Frijns breekt met manager

Peterselieman

Robin Frijns zal niet verder gaan met zijn manager Werner Heinz. De Nederlandse autocoureur maakt een moeizaam seizoen door, waarbij hij een aantal races in de GP2 reed en derde rijder was bij Sauber. Door Russische reddingsplannen moest hij de renstal uit Hinwil weer verlaten.

Frijns schrijft op zijn website: "Na zorgvuldige overweging ben ik tot de conclusie gekomen dat het beste is voor mij en voor mijn carrière om enkele veranderingen in het management door te voeren. Helaas is mijn carrière ietwat stil komen te staan. Ik hoop dat deze veranderingen me helpen om enkele belangrijke stappen voorwaarts te maken. Tot op heden heb ik nog niet besloten wie vanaf nu de sportieve kant van mijn carrière gaat behartigen maar dat zal ik op zeer korte termijn beslissen."

Eerder voerde de Nederlander al op commercieel vlak een wijziging door. De 22-jarige wereldkampioen van 2012 in de World Series by Renault nam Just Sports Marketing in de arm om zo te proberen sponsoren aan te trekken om zijn Formule 1-droom te kunnen verwezenlijken.