Spannende trailer voor Skinwalker Ranch

dekatophetspek

Er is een veelbelovende eerste trailer verschenen voor de bovennatuurlijke horror en sciencefictionfilm Skinwalker Ranch. In de film van regisseur Devin MGinn zien we een verhaal, gebaseerd op de gebeurtenissen rondom de Sherman Ranch in Ballard, Utah, waar al meer dan een halve eeuw allerlei onverklaarbare zaken plaatsvonden.

In 2010 kwam de Skinwalker Ranch veelvuldig in het nieuws vanwege een grote hoeveelheid onverklaarbare gebeurtenissen. Zo werden er regelmatig UFO's gespot en werd er vee van lokale boeren afgeslacht. Het meest in het oog springende bericht was echter de verdwijning van de 8-jarige Cody, de zoon van boer Hoyt Miller. Iets minder dan een jaar daarna stuurt de Modern Defense Enterprises (MDE) een team van experts om de zaak te onderzoeken. De incidenten rondom de boerderij worden vanaf dat moment steeds gewelddadiger en de onderzoekers beginnen zich steeds meer af te vragen of de antwoorden op hun vragen het risico wel waard zijn of dat ze moeten vertrekken. Dat wil zeggen, is vertrekken nog een optie?

Skinwalker Ranch draait vanaf 30 oktober in de Amerikaanse bioscopen. Of de film ook in Nederland op het witte doek te zien zal zijn is nog niet bekend.


De trailer voor Skinwalker Ranch