FOK!filmtip van de dag: The Domino Effect

Borizzz

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vanavond kiezen we voor een film op de late avond. En eentje die de mensen die de economische crisis goed bjhouden en hopen wanneer ze nu eindelijk eens afgelopen is zal heugen. The Domino Effect is vanavond om 23:25 op Nederland 2 te zien. In de film staat de vraag centraal hoe families overleven als de voorheen steeds groeiende economie volledig ineenstort. The Domino Effect brengt enkele families in beeld en beschrijft de gevolgen van deze ineenstorting. Zo is daar Nick, die in de gevangenis heeft gezeten en de kans krijgt om in het restaurant van Kai en Antoinette te werken. In zo'n tijd van wereldwijde crisis is iedereen meer met elkaar verbonden dan je zou denken.


Voor de mensen die deze film liever niet gaan zien: om 23;30 wordt het niet te versmaden Dark Relic vertoond op RTL 7.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!