Spin sloopt wereldstad in trailer voor Big Ass Spider

dekatophetspek

Er is een veelbelovende trailer verschenen voor de film Big Ass Spider van Mike Mendez. De film werd eerder al enthousiast ontvangen bij de wereldpremière op het SXSW festival en zal vanaf 18 oktober in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn.

Als een uit de kluiten gewassen spin uit een militair laboratorium ontsnapt moeten ongedierteverdelger Alex Mathis (Greg Grunberg) en beveiligingsagent Jose Ramos (Lombardo Boyar) hun krachten bundelen om de strijd met het monsterlijke stuk ongedierte aan te gaan. Zijn de mannen nog op tijd om de stad Los Angeles van haar ondergang te redden?

Big Ass Spider is een film die meer dan eens doet denken aan de heerlijke cultfilms uit de vijftiger jaren, waarin één of ander monster de hoofdrol vertolkte, in combinatie met horrorfilms uit de zeventiger en tachtiger jaren, waarin boze dieren de mensheid bedreigden. We mogen er alleen maar op hopen dat de exploitanten van Nederlandse bioscopen het ook weer eens aandurven om dit soort heerlijke popcornfilms te gaan vertonen op het witte doek!


Arachnophobia 2.0