Cut The Rope 2 in de maak

Het hongerige draakje Om Nom maakt dit najaar een comeback in het puzzelspel Cut The Rope 2. Het puzzelspel is in de maak voor smartphones en tablets. Daarnaast werkt gamebedrijf Zeptolab aan een animatieserie over Om Nom. Dat heeft gamebedrijf Zeptolab latten weten aan verschillende Amerikaanse gamewebsites.

Cut The Rope werd drie jaar geleden op de markt gebracht voor verschillende telefoons en tablets. Daarna verschenen Cut The Rope: Experiments en Cut The Rope: Time Travel. In totaal zijn de spellen uit de reeks meer dan 400 miljoen keer gedownload.

Volgende maand is Cut The Rope ook verkrijgbaar als downloadbaar spel voor de Nintendo 3DS. Deze versie van het puzzelspel belooft meer dan driehonderd puzzels met twaalf verschillende thema's.

Hoewel de puzzelreeks zeer populair is, is het niet de grootste smartphonehit ooit. Cut The Rope verscheen in het zelfde jaar als de eerste Angry Birds-game. Sinds die tijd zijn verschillende spellen in die reeks opgeteld 1,7 miljard keer verkocht en gedownload voor spelcomputers, smartphones en tablets.


Cut The Rope 2 in de maak