FOK! wat een weer... Geregeld zon

Stephan (Stephan5)

Vandaag en het komend weekend wisselen wolkenvelden en perioden met zon elkaar af. De nachten worden wel iets kouder met minima van 6 tot 9 graden, terwijl het overdag rond de 17 graden zal zijn. Er staat over het algemeen maar een zwakke tot matige oostelijke wind.

Opnieuw bepalen hogedrukgebieden ons weer en tot in de nieuwe week blijft dat zo. Pas helemaal aan het einde van de verwachtingsperiode neemt de kans op neerslag iets toe, maar dat is nog héél ver weg.

Terwijl het kwik langs de Middellandse Zee nog tot 30 graden oploopt, zien we de winter langzaamaan zijn gezicht tonen in Scandinavië. Het vriest er licht en hier en daar valt er ook al wat sneeuw. Veel regen valt er vandaag in Portugal alsmede in het noordwesten van Spanje.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 VM1

Dit zijn twee fraaie foto's van KlapMongeaul van onze maan.

VM2
De lucht was echt kraakhelder.