FOK! wat een weer... Kalm

Stephan (Stephan5)

Op zich is het helemaal niet onaangenaam buiten. Ondanks de bewolking loopt de temperatuur nog vrij hoog op en is het vrijwel overal droog. De komende dagen blijven we dit kalme herfstweer houden, en pas tegen het weekend lijkt er weer wat actie in ons weer te komen.

Wolkenvelden overheersen het weerbeeld, maar zeker in het zuiden van het land breekt ook de zon geregeld door. In de opklaringen kan het nog 21 graden worden, terwijl het in de bewolkte gebieden hooguit 18 graden zal zijn. Er staat maar heel weinig wind.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Regenboog

Paddo maakte deze weergaloze foto nabij Kampen. Dit was vorige week, toen ons land overspoeld werd door buien. Op zich zijn de buien die we op de foto zien ondiep, maar de regenbogen zijn des te mooier.

 AC
Het spookuur is aangebroken! Deze foto is ook van Paddo en we zien de maan verstopt achter AC-bewolking.