[NFL] Uitslagen derde speelronde

Pino112

Zondagavond was het tijd voor de derde speelronde in de NFL. De San Fransisco 49ers begonnen het seizoen nog niet overtuigend en ook gisteren was quarterback Colin Kaepernick alles behalve overtuigend. Dit resulteerde in een 27-7 verlies tegen de Indianapolis Colts voor de runner up van de Superbowl van afgelopen seizoen.

Kaepernick zette vorige week zijn slechtste prestatie neer als startende quarterback met slechts 127 yards tegen de Seattle Seahawks. In die verloren wedstrijd kreeg hij ook nog drie interceptions te verwerken. Het werd er afgelopen weekend niet beter op, toen hij maar 150 yards wist te gooien en opnieuw een interception tegenkreeg. Hierdoor hebben de 49ers al twee verloren wedstrijden dit seizoen. Kaepernick: "We moeten beter zijn, ík moet beter zijn. Ik moet in staat zijn om die passes te geven."

Daar waar Kaepernick problemen heeft met zijn vorm, had Colts-quarterback Andrew Luck een goede avond door te winnen van zijn oude coach Jim Harbaugh. Luck speelde onder Harbaugh toen hij nog voor Stanford University speelde. Gisteravond was de top pick in de draft goed voor 164 yards en liep hij zelf een touchdown binnen. Trent Richardson, de nummer drie draft pick in 2012 achter Luck, luisterde zijn Colts-debuut op met een 1 yard run touchdown in het eerste kwart.

Ahmad Bradshaw scoorde ook nog een touchdown voor de Colts en Adam Vinatieri scoorde twee field goals. Kendall Hunter's 13 yard touchdown in het eerste kwart was het enige wapenfeit wat de 49ers konden maken.

Overige uitslagen:

Thuis Uit Score
Philadelphia Eagles Kansas City Chiefs 16 - 26
New Orleans Saints Arizona Cardinals 31 - 7
Baltimore Ravens Houston Texans 30 - 9
Cincinnati Bengals Green Bay Packers 34 - 30
Dallas Cowboys St. Louis Rams 31 - 7
Minnesota Vikings Cleveland Browns 27 - 31
New England Patriots Tampa Bay Buccaneers 23 - 3
Carolina Panthers New York Giants 38 - 0
Tennessee Titans San Diego Chargers 20 - 17
Washington Redskins Detroit Lions 20 - 27
Miami Dolphins Atlanta Falcons 27 - 23
New York Jets Buffalo Bils 27 - 20
San Fransisco 49ers Indianapolis Colts 7 - 27
Seattle Seahawks Jacksonville Jaguars 45 - 17
Pittsburgh Steelers Chicaco Bears 23 - 40
Denver Broncos Oakland Raiders wordt vannacht gespeeld