FOK!filmtip v/d dag: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

ArtistA (Jonathan)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Vandaag lijkt de TV een ongekend dieptepunt te hebben bereikt, aangezien er maar drie films te zien zijn. Een ervan is Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest en dit is dan ook meteen de tip voor vandaag. De tweede in de Pirates-reeks doet niet onder voor de andere drie en is misschien zelfs een van de betere. 

Will Turner (Orlando Bloom) staat op het punt om Elizabeth Swann (Keira Knightley) te trouwen als ze worden gearresteerd om hulp te bieden bij de ontsnapping van Jack Sparrow (Johnny Depp). Will dient zichzelf en Elizabeth te redden van de strop door Jacks kompas te overhandigen aan de aan de nieuwe Heer van Port Royal. Jack heeft het zelf ook niet makkelijk, hij heeft een schuld uit staan bij Davy Jones (Bill Nighy) en als zijn ziel door Jones wordt opgeëist kan hij deze alleen redden door het hart van Jones terug te vinden die in een dodemanskist is opgeborgen. Jammer genoeg voor Jack, is hij niet de enige die op zoek is naar de kist.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!