[Serie A] De Silvestri pakt punt voor Sampdoria; Udinese verliest

Boris (borisz)

Cagliari heeft in de slotfase van het duel met Sampdoria de winst uit handen gegeven. Lorenzo de Silvestri bracht de bezoekers in de allerlaatste seconde langszij: 2-2 Een doelpuntrijke slotfase zorgde er uiteindelijk voor dat Cagliari en Sampdoria de punten delen. Nadat Albin Ekdal de thuisploeg al in de 26' minuut op voorsprong bracht, duurde het tot de 89' minuut voordat het tweede doelpunt van het duel viel.

Manolo Gabbiadini bracht Sampdoria vlak voor het laatste fluitsignaal op gelijke hoogte. Het duel leek daarmee te eindigen in een remise. Niets was minder waar. In de 91' minuut bracht Daniele Conti de thuisploeg weer op voorsprong: 2-1. Cagliari leek de drie punten in eigen huis te houden, tot Lorenzo de Silvestri in extremis de bezoekers langzij schoot: 2-2

Udinese wist op bezoek bij Chievo geen punten te pakken. Hoewel Maicosuel de uitploeg in de eerste minuut op voorsprong zette, kwam Chievo via Sergio Pellissier (13') en Luca Rigoni (40') nog voor het einde van het eerste bedrijf op voorsprong. In de tweede helft werd niet meer gescoord: 2-1.