Van den Brom snapt kritiek niet

Pino112

John van den Brom snapt de kritiek niet die op hem is geuit na de verloren Champions Leaguewestrijd tegen Benfica. De trainer van Anderlecht kreeg van onder andere Demy de Zeeuw te horen dat hij tactisch de verkeerde keuze maakte. Anderlecht verloor de wedstrijd in Lissabon met 2-0.

"Wij hebben een hechte groep. Wij delen heel veel met elkaar. Ik heb het moeilijk als mensen binnen de groep zwijgen, maar naar de buitenwereld toe wel praten. Ik heb Demy meteen aangesproken en we hebben alles nu uitgepraat met de spelersgroep", aldus de 46-jarige coach. "Onze nederlaag had niks met tactiek te maken. Te veel spelers haalden hun niveau niet. Dat beseffen ze nu ook."

Analist Aad de Mos sprak ook negatief over Van den Brom, omdat hij slecht op zou kunnen schieten met speler Bram Nuytinck. "Alles wat Aad de Mos zegt, daar moet ik eerlijk gezegd om lachen. Ik weet niet wat die man tegen mij heeft, maar als ik hoor wat hij allemaal over mij zegt, dan vind ik dat niet mooi. Ik begrijp het ook niet. Ik heb zelf niks tegen hem."

Van den Brom vervolgt: "Alles wat De Mos zegt: dat gaat mijn ene oor in en komt mijn andere uit, maar het doet wel altijd wat met je. Zeker als het van een collega en een landgenoot komt. Hoewel hij op dit moment geen trainer meer is of niets meer kan vinden."