Uitbreiding Guild Wars 2 nu beschikbaar

Jorwol

Vanaf vandaag is de uitbreiding Tequatl Rising beschikbaar voor Guild Wars 2. De uitbreiding biedt nieuwe content en features. Verder staan er nog enkele nieuwe features in de planning voor de nabije toekomst.

In de update Tequatl Rising moeten spelers het opnemen tegen Tequatl the Sunless, een grote draak. Het beest is ontzagwekkender dan ooit tevoren en heeft een hoop nieuwe aanvallen en dodelijke trucs om de spelers het leven zuur te maken. Het gevecht zal groots zijn en je zult alle hulp nodig hebben die je maar kunt krijgen.

Door samen te werken en oorlog te voeren tegen Tequatl the Sunless kunnen spelers een nieuw, geanimeerd, back item verdienen - Wings of the Sunless. Hiermee geef je je character zijn eigen drakenvleugels.

Tequatl Rising brengt ook vijf nieuwe Ruins of Power voor World vs. World. Ieder grensgebiedkaart in WvW is opnieuw ontworpen. Verder heeft WvW er ook een extra ability bij: Flame Ram Mastery, waarmee je poorten kunt slopen en dingen in de fik steekt.

Ook zijn alle bosses in de spelwereld aangepast, zodat ze nog uitdagender en leuker zijn om te verslaan.

Binnenkort zal er ook een 'Looking for Group'-tool aan Guild Wars 2 worden toegevoegd. Hiermee kun je snel een party vinden om samen de wereld onveilig te maken.

Guild Wars 2 - Tequatl Rising (foto: ArenaNet)