Een keer trio, twee keer gepakt

Harry

Terry Antone Jenkins is een baas en een sukkel. Hij had zijn vriendin eindelijk zover gekregen dat ze een trio wilde en nog wel met haar nicht. Volgens de lokale zender WMBF was hij er uiteindelijk echter niet zo gelukkig mee dat de twee dames na zijn hoogtepunt nog even doorgingen met elkaar.

Hij rukte zijn vriendin aan haar haren uit het bed, waarop ze de politie belde die Terry zonder pardon meenam naar het bureau. Nog geen 12 uur nadat hij gearresteerd was, stond Terry alweer buiten. Nog steeds pissig over wat hij had meegemaakt, ging hij weer terug naar het huis van zijn vriendin.

Daar sloeg hij haar, jatte haar telefoon en haar auto. De plaatselijke hermandad had ook voor deze actie geen begrip. De locale autoriteit ging op zoek naar en vond de gestolen auto vlot weer terug. Terry werd wederom verzocht om met de agenten mee te gaan op verdenking van huiselijk geweld.

Jenkins mag binnenkort proberen de rechter te overtuigen van het goede in zijn handelen, het gebruik van een auto zonder toestemming van de eigenaresse en mishandeling van die eigenaresse.