De Visser: "Over Bakkali mag ik niets zeggen van Chelsea"

Boris (borisz)

De 79-jarige scout Piet de Visser is nog altijd werkzaam voor Chelsea en houdt voor de Engelse topclub alle talenten in de gaten, ook in de eredivisie. De Visser was eerder ook voor PSV werkzaam en houdt de spelers bij zijn oude club nog goed in de gaten.

Zo is hij onder de indruk van Joshua Brenet. "Je moet wel wat in je mars hebben als de trainer je verkiest boven Santiago Arias.Dat is echt een heel goede rechtsback. Ik heb hem gezien bij Colombia Onder-19 en Onder-20 en hij was altijd één van de uitblinkers."

Afgelopen transferperiode versterkte FC Twente zich met Kyle Ebecilio van Arsenal. "Het is een hele goede voetballer. Ebecilio is een ‘type Fer’, speelt ook box-to-box, maar is mobieler en heeft beter voetenwerk. Hij mist nog de kracht van Fer, maar als hij daar aan werkt wordt het een hele grote speler."

Over misschien wel het grootste talent van PSV laat De Visser niets los. "Over Zakaria Bakkali mag ik niks zeggen van de club, want die staat op onze scoutinglijst", aldus De Visser.