Metro: Last Light krijgt 'Developer Pack'-DLC

Denzo

Precies twee weken na het vorige DLC-pakket, het 'Tower Pack', komt 4A games alweer met een nieuw DLC pakket voor zijn kroost Metro: Last Light. Het 'Developer Pack' brengt een aantal unieke features naar het post-apocalyptische Moskou die je wellicht niet zou verwachten.

Het 'Developer Pack' bevat allereerst een schietbaan, waar men elk wapen en elke attachment kan uitproberen. Tevens kan men op de schietbaan zogeheten Marksman-challenges voltooien voor elk wapen. De tweede en wellicht de meest verassende feature is de  AI Arena, waarbij het mogelijk is om computergestuurde soldaten en mutanten tegenover elkaar kunt zetten in verscheidende uitdagingen alsof je een Romeinse keizer in een amphitheater bent. Daarnaast is het mogelijk om vanalles te ontdekken in het nieuwe Metro Museum.

Als laatste wordt er ook nog een nieuwe singleplayer-missie toegevoegd genaamd "The Spider's Nest", die zoals de naam al impliceert de arachnofoben onder ons wel eens op de kast zou kunnen jagen. Het Developer Pack is vanaf 17 september beschikbaar op Steam en Xbox Live, en vanaf 18 september op het PlayStation Network en gaat €3,99 kosten.

Metro: Last Light

Metro: Last Light

Metro: Last Light