Vrouw poept uit vagina

Djeez

Een stel artsen van het Duke University Medical Center in Durham, in de Amerikaanse staat North Carolina, is voor de rechter gesleept. Linda Robinson had van hen namelijk een poepdoos gekregen. De dokters hadden per ongeluk haar endeldarm aan muts genaaid, zodat haar ontlasting uit haar mossel liep.

Robinson meldde zich een poos geleden bij het ziekenhuis omdat ze al dagenlang geen neger op de boot had gezet. De artsen besloten hierop een stuk van haar endeldarm af te snijden. Hierna zou het stuk ingewand weer aan haar anus worden geniet.

De dag daarop klaagde de arme vrouw dat er bloed en drek en uit haar vagijn liep. En wat bleek nu? De chirurgen hadden haar darm aan haar punani geniet in plaats van aan haar kont.

Tijdens een tweede operatie werd de boel weer gerepareerd, maar sindsdien heeft Robinson te kampen met troebel zien, spraakmoeilijkheden, een verstoorde hand-oogcoördinatie en zwakte aan haar linkerkant. Ze bleek psychische schade te hebben geleden sinds de medische blunder.

Robinson en haar man hebben nu besloten het artsenteam voor de rechter te slepen. "Zelfs een leek weet dat je niet uit een vagina hoort te poepen", zo luidt het vonnis. Hoeveel geld het stel hieruit weet te slepen, is helaas niet bekend.