Assassin's Creed Liberation opgepoetst

Assassin's Creed Liberation wordt opgepoetst en uitgegeven voor pc, Xbox 360 en PlayStation 3. De actiegame krijgt de naam Assassin's Creed Liberation HD en zal alleen via downloadkanalen te koop zijn. Dat heeft Ubisoft dinsdag bekendgemaakt. Het is nog niet bekend wanneer het spel verkrijgbaar is.

Assassin's Creed Liberation verscheen vorig jaar voor PlayStation Vita en werd sindsdien grofweg 730 duizend keer verkocht. De vernieuwde versie is voorzien van enkele nieuwe missies en verbeteringen in het vechtsysteem en de animaties. Omdat het spel niet langer op een klein, draagbaar scherm wordt gespeeld, heeft de spelwereld meer details.

De hoofdrol in Assassin's Creed Liberation wordt opgeëist door Aveline de Grandpré, een sluipmoordenaar die tijdens de Spaanse bezetting van New Orleans het bewind wil doen vallen. Het spel is het eerste in de Assassin's Creed-reeks met een vrouw in de hoofdrol.

In november komt uitgever Ubisoft met Assassin's Creed 4: Black Flag. Dit nieuwe spel draait om de avonturen van de piraat Edward Kenway, die de Caribbean onveilig maakt. Assassin's Creed 4 ligt dan in de winkel voor PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U en Xbox 360. De versies voor de pc en Xbox One worden later verwacht.


Assassin's Creed Liberation opgepoetst