Geen Nederlandse keepers in top 20

Danny (yamiown)

De top 20 beste keepers van FIFA 14 zijn bekendgemaakt. Helaas voor ons Nederlanders, zit er geen enkele Nederlandse keeper bij. Daarnaast is bekend geworden welke spelers de beste trukendoos hebben en dus het beste schijnbewegingen kunnen doen. Hier zit wel klein Nederlands succes bij.

Bij de keepers zijn Buffon, Casillas en Neuer de besten. Alle drie scoren 86 punten. Er staan geen Nederlanders in de top 20, wel staat er een Belgische keeper bij, Thibaut Courtois van Atlético Madrid staat gedeeld vijfde met 84 punten, iets daarboven op een vierde plek staat Cech met 85 punten.

Bij de spelers die het beste schijnbewegingen gebruiken, staat Ronaldo eerste met 92 punten, hij laat Ribery met 90 en Ibrahimovic met 89 punten achter zich. In deze lijst staat wel een Nederlander, namelijk Eljero Elia, hij staat zestiende met 76 punten.

FIFA 14 komt uit op 26 september voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Later zal hij ook beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4. De demo van FIFA 14 kan je vanaf 9 september spelen.

FIFA 14