Stilte is niet erotisch

wc-eend

In Metal Gear Solid 5 komt een personage voor dat Quiet heet. In beelden is te zien dat ze schaars gekleed is en Hideo Kojima heeft laten weten via Twitter dat het personage nog erotischer moest.

Op deze tweet is gereageerd door David Ellis, ontwikkelaar voor de Halo-serie, en hij vond het walgelijk hoe Kojima het personage nog erotischer wilde maken. Kojima heeft daar op gereageerd in een vraag en antwoord-sessie en aangegeven dat 'erotisch' niet het beste woord er voor was. Quiet moest sexyer worden.

Kojima legt namelijk uit dat het woord 'sexy' meer kan betekenen, hij vindt bepaalde wapens en voertuigen bijvoorbeeld ook sexy. Omdat het aantal dialogen in de game lager liggen moet wat je ziet persoonlijkheid uitstralen en voor Quiet is dat blijkbaar een outfit dat minder stof dan de gemiddelde sok bevat.

Een andere ontwikkelaar die meewerkt aan Metal Gear Solid 5 heeft aangegeven dat het outfit van Quiet later duidelijk gemaakt zal worden en dat het dan meer duidelijkheid verschaft. 

Bekijk hieronder een plaatje van het personage Quiet en daaronder een filmpje van het 'mo-cappen' van Quiet. Wat vinden jullie? Te erotisch? Te sexy? Of mag het allemaal nog bloter?

Quiet