Nieuwe poster voor Machete Kills

dekatophetspek

Er is een nieuwe poster verschenen voor Robert Rodriguez’s komende actiefilm Machete Kills. Op de poster voor de film zien we alle elementen, waar de liefhebbers van het genre zo gek op zijn: Mooie vrouwen, veel geweren, nog meer grote hakmessen en explosief veel ontploffingen.

In de door Robert Rodriguez geregisseerde film zien we een ijzersterke cast met Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Mel Gibson, Jessica Alba, Demian Bichir, Amber Heard, Sofia Vergara, Zoe Saldana, Edward James Olmos, Charlie Sheen, Elise Avellan, Electra Avellan, William Sadler, Lady Gaga, Alexa Vega, Vanessa Hudgens en Marko Zaror in de belangrijkste rollen.

Trejo keert in de film terug als de voormalige Federale agent Machete. Ditmaal wordt hij ingehuurd door de President van Amerika om een ogenschijnlijk onmogelijke missie af te ronden. Een excentrieke miljardair, die zijn geld aan wapenhandel heeft verdiend, heeft het plan opgevat om oorlog en anarchisme over de planeet te verspreiden. Aan Machete de opdracht om deze gevaarlijke gek tegen te houden.

Machete Kills draait vanaf 10 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Machete Kills
Machete Kills