FOK! wat een weer... Zonnig en zeer warm

Stephan (Stephan5)

Moggúh! De bewolking bleef gisteren op sommige plaatsen wat langer hangen dan de bedoeling was, maar daar hebben we vanmiddag geen last meer van. Zowel vandaag als morgen zijn zonnig en in het zuiden zelfs tropisch warm. Misschien dat er in het noorden nog een paar laatste wolkenvelden aanwezig zijn.

Het kwik rent vandaag omhoog naar 26 graden in het noorden tot 31 graden in Limburg. Puffen en zweten geblazen dus. Er staat een matige zuidoostelijke wind. Morgen doen we dit gewoon nog eens dunnetjes over.

Na morgen gaat er dan toch wel wat veranderen. Het lijkt er nu toch op dat de wisselvalligheid eindelijk een kans krijgt om tot ons land door te gaan dringen. Hoe de warmte verdreven gaat worden is nog niet helemaal zeker, maar de buienkans neemt dit weekend toe en ik denk dat de kaarten pas op het laatste moment duidelijk worden.

Na het weekend zakt de temperatuur tot ongeveer 20 graden en vallen er enkele buien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.


 

 

Voor diegene die de foto's missen, en dit bericht pas deze avond lezen: ik heb een foutje gemaakt, en de foto's per ongeluk gewist. Kwestie van vermoeidheid, maar de vaste lezers hebben de foto's vast al gezien. Mijn excuses hiervoor, ik ben dringend aan vakantie toe.