Tatjana gaat samenwonen met nieuwe miljonair

Redactie

Tatjana Simic heeft weer een multimiljonair aan de haak geslagen. De 50-jarige geboren Kroatische gaat binnenkort samenwonen met de vijftien jaar oudere Lex van Hessen. "Toen Lex zei: ik wil niet met je tussen de lakens, maar wel heel graag met je wakker worden, wist ik dat het hem menens was", vertelt Tatjana dinsdag aan De Telegraaf.

"We zijn niet over een nacht ijs gegaan. Dat is dan wat ik heb geleerd van eerdere liefdes." Tatjana zou al een jaar samen zijn met Van Hessen. Hij verdiende zijn vermogen, dat wordt geschat op 190 miljoen euro, met de productie van worstomhulsels. Eerder had de zangeres, actrice en presentatrice relaties met onder meer rijkaard Marcel Boekhoorn en Ronny Rosenbaum, die miljoenen verdiende als ondernemer in de textiel- en vastgoedwereld.

"De geruchten over ons gingen inderdaad al langer", vertelt Tatjana over haar nieuwe relatie. "Maar ik wilde per se wachten met praten over onze liefde totdat we beiden zeker waren van onze gevoelens voor elkaar. Vorige week hebben we alle twee de wens om met elkaar verder te gaan uitgesproken." Simic en Van Hessen zoeken een woning om te gaan samenwonen.

Toen de twee elkaar leerden kennen, zat Van Hessen nog in een andere relatie. "Maar die breuk stond los van de liefde die zich tussen ons heeft ontwikkeld", vertelt Tatjana. "Lex had al bepaald dat hij verder wilde met zijn leven voordat ik in beeld kwam. Het enige wat voor mij telt, is dat Lex en ik samen vooruitblikken."

Eventuele kritiek op haar nieuwe relatie deert Tatjana, die in Nederland bekend werd met Flodder, niet. "Mensen vinden van alles over iedereen. Dus zullen ze over mij ook een mening hebben. Dat is in het verleden ook al wel gebleken." Met Lex aan haar zijde kan Tatjana naar eigen zeggen alles aan. "Lex heeft me geleerd mij niet zoveel van anderen aan te trekken. Hij helpt me om een olifantenhuid te hebben en verhalen naast me neer te leggen."