FOK! wat een weer... Zomer keert terug

Stephan (Stephan5)

Op deze maandagmorgen waarin we (bijna) allemaal weer aan het werk mogen, maken we ons op voor een overgangsdag voor wat betreft het weer. Gisteren was het natuurlijk uitermate saai met veel bewolking en een frisse wind.

Vandaag zien we vooral nog bewolking boven het noorden van het land en vanochtend kan daar nog een spatje regen uit vallen. In het zuiden zijn er al opklaringen aanwezig en deze opklaringen breiden zich dan langzaam uit over de rest van ons land. In het noorden blijft het echter nog vrij lang bewolkt. Daar loopt het kwik dan ook niet verder op dan 19 graden, maar in de zon kan het echter al 22 graden worden. De westenwind waait nog stevig door en kan op de Wadden zelfs toenemen tot krachtig.

De dagen na morgen zijn gewoon weer zomers warm met kwikstanden die tot boven de 25 graden oplopen. In het komende weekend zou er een bui kunnen gaan vallen.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Lodru7
Deze foto is van Afstandbediening en behoorde nog tot de reportage van vrijdag uit de Loonse en Drunense duinen. Prachtig!