Baldur's Gate 2 Enhanced Edition naar Mac en Windows

Pheno

Beamdog heeft medegedeeld dat Baldur's Gate 2: Enhanced Edition op pc en Mac november uitkomt. De game komt met de uitbreiding, nieuwe personages en nieuwe content uit.

De nieuwe content komt beschikbaar via quests en verhaal in Shadows of Amn en de uitbreiding Troon van Bhaal. De iOS- en Android-versies komen na de release van de desktopversies.

Baldur's Gate 2 Enhanced Edition bevat Baldur's Gate 2: Shadows of Amn en Baldur's Gate 2 Troon van Bhaal. Er zijn vier mogelijk nieuwe teamleden, als je ze toelaat. Deze komen beschikbaar als DLC voor iPad en Android. In de nieuwe dungeon The Black Pits 2: Gladiators van Thay vecht je met high-level personages. Een potje multiplayer is gemakkelijker gemaakt: het vinden van spelers, lijsten bijhouden van spelers en joinen van spellen is verbeterd. De game heeft ondersteuning voor breedbeeld gebieden zijn grafisch verbeterd en meer interface en gameplayverbeteringen zijn toegevoegd.

Baldur's Gate 2: Enhanced Edition is nu te preorderen en komt 15 november uit voor pc en mac. De versies voor iOS en Android hebben nog geen releasedatum gekregen.