Milan wil nog één aanvallende middenvelder

Maarten (rubbereend)

AC Milan versterkt zich deze zomer nog met één aanvallende middenvelder. "Het is Keisuke Honda óf Kaká", verklapt directeur Adriano Galliani volgens Sky Sports.

De Milanezen zitten al maanden achter Honda van CSKA Moskou aan. De naam Kaká doet pas sinds deze week de ronde bij de grootmacht. "Het wordt moeilijk hem te halen", verklaart Galliani. "Ik denk dat de kans groter is dat Honda ons versterkt."

Maar, stel Real Madrid werkt mee aan een vertrek van Kaká, dan is een transfer van Honda uitgesloten. "De komst van de één sluit de komst van de ander uit", legt de directeur uit.

Het is een drukke week aan de onderhandelingstafel in Milaan. Kevin-Prince Boateng maakt de overstap van Milan naar Schalke 04, terwijl Alessandro Matri na tien jaar terugkeert bij de Rossoneri. Hij komt over van titelconcurrent Juventus.

"Hoe deze week zou verlopen, hing compleet af van onze kwalificatie voor de Champions League", weet Galliani. "Wat betreft Boateng waren we er snel uit. De onderhandelingen hebben misschien een halve dag geduurd, daarna zat alles in kannen en kruiken."