Wenger niet blij met houding Engelse media

Maarten (rubbereend)

Arsène Wenger verwijt Engelse media er van dat de supporters van Arsenal "gehersenspoeld" worden. Dit naar aanleiding van kritiek op zijn beleid. "De media hebben de fans in het Emirates gehersenspoeld", begint Wenger zijn persconferentie. "Misschien is dat terecht, misschien niet. Ik weet dat we de laatste jaren geen prijzen hebben gewonnnen. Dan kan je kritiek verwachten."

"Maar we moeten ons daar niet te veel op richten. Sinds begin maart hebben we pas één wedstrijd verloren", vervolgt de Franse oefenmeester. "We leven in een wereld waarin mensen altijd op zoek zijn naar nieuws. Dat betekent dat er soms dingen worden geschreven die niet helemaal juist zijn."

"Als iemand niet loyaal is aan zijn club, krijg je kritiek. Als iemand wel loyaal is aan zijn club, krijg je het verwijt dat je er te lang zit. Op deze manier doe je het nooit goed. Het is zaak dat de beleidsmakers hier afstand van nemen."

Arsenal neemt het dinsdagavond op tegen Fenerbahçe in de play-off van de Champions League. Door de 0-3 zege in Turkije staan de Londenaren al met één been op het miljoenenbal.