Wouter Bos bezorgt Zomergasten hoogste kijkcijfers

Harry

De aflevering van Zomergasten met Wouter Bos was de best bekeken aflevering van dit seizoen tot nu toe. Zondagavond stemden 820 duizend mensen af op het programma op Nederland 2, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Tot dan toe voerde Hans Teeuwen de lijst aan met 812 duizend kijkers.

De slechts bekeken aflevering van Zomergasten tot nu toe was die met theaterregisseur Johan Simons. Op zijn tv-avond stemden 497 duizend mensen af. Volgende week schuift de laatste zomergast van dit seizoen aan, kunstenaar Daan Roosegaarde. De best bekeken aflevering van vorig jaar staat met 719 duizend kijkers op naam van Adriaan van Dis.

Het nieuwe tv-seizoen begint langzaam aan op gang te komen. Life 4 You keerde zondag terug op RTL 4. Het programma van Carlo Boszhard en Irene Moors trok 404 duizend kijkers. De start van een nieuwe reeks WNL op Zondag moest het stellen met 141 duizend kijkers.

Het best bekeken programma van de dag was het achtuurjournaal. Tweeënhalf miljoen mensen stemden af op de uitzending op Nederland 1.