Christina Hendricks voegt zich bij cast Dark Places

Vincent (vinnypassy)

De roodharige Christina Hendricks heeft zich bij de cast gevoegd van het in 2014 te verschijnen Dark Places. De Mad Men-actrice gaat een stripper spelen in het mysterieuze drama over satanische rituelen en viezige moorden in het plattelandse Amerika van de jaren tachtig.

Hendricks voegt zich bij een rijtje zeer behoorlijke namen. Eerder werd al bekend dat rollen weggelegd zijn voor onder meer Nicholas Hoult en Chloë Grace Moretz. De hoofdrol is weggelegd voor Charlize Theron. De regie van Dark Places is in handen van Gilles Paquet-Brenner, die in 2012 Elle s'Appelait Sarah (Haar Naam Was Sarah) maakte.

Dark Places is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn, waarin Libby Day de enige overlevende is van een moordpartij. De moord lijkt uitgevoerd volgens een satanisch cult ritueel en Libby getuigt in de rechtbank dat haar broer de schuldige is. Vijfentwintig jaar na de moord, krijgt Libby te maken met een groep amateuronderzoekers die geloven dat haar broer onschuldig is. Met behulp van deze groep start ze een onderzoek naar de gebeurtenissen rondom de moordpartij. 

Dark Places moet op 1 september 2014 uitkomen in Amerika, over een Nederlandse releasedatum is nog niets bekend.