Arsenal wil Benzema en Di Marķa

Frank (franklop)

Arsène Wenger is nog altijd op zoek naar nieuwe spelers. De manager van Arsenal gaat nu in Spanje kijken voor versterkingen. Wenger heeft zijn oog namelijk laten vallen op Real Madrid-duo Karim Benzema en Ángel Di María, weet Goal. De Franse oefenmeester heeft zijn verlies toegegeven in de strijd om Luis Suárez, dus is hij op zoek naar andere spelers die zijn selectie kunnen versterken.

Arsenal is momenteel een bod aan het voorbereiden van 41 miljoen euro op Benzema. De Franse spits kwam in 2009 nog voor 35 miljoen euro van Olympique Lyon naar Real Madrid. De aanvaller moet de leegte opvullen die Robin van Persie vorige zomer achterliet.

Vleugelspeler Di María moet een stuk minder kosten. Arsenal heeft de waarde van de Argentijns international geschat op ongeveer 17,5 miljoen euro. De kans dat Di María naar het Emirates komt hangt met name af van de transfer van Gareth Bale naar Santiago Bernabéu. De buitenspeler van Tottenham Hotspur staat al maanden in de schijnwerpers van Real Madrid.