FOK! wat een weer... Sluierbewolking

Stephan (Stephan5)

Goeiedag allemaal! Het is rustig en droog zomerweer en dit duurt de rest van de week zo voort. Een krachtig hogedrukgebied is heer en meester over ons weerbeeld en pas in het weekend lijkt er een kleine verstoring aan te komen.

Vandaag is het niet stralend zonnig, want er hangt behoorlijk veel sluierbewolking. Het blijft uiteraard wel droog en ook is er maar heel weinig wind, dus eigenlijk is er niets aan de hand. De maxima liggen vanmiddag tussen de 21 en 23 graden. De komende dagen lopen de temperaturen in eerste instantie op tot ongeveer 25 graden, maar in het weekend koelt het flink af en neemt de kans op buien toe.

De buien van maandag hebben in het noordoosten een bak water van heb ik jou daar afgeleverd. In Winschoten is er maar liefst 75 millimeter gevallen en ook elders in de provincie Groningen kwamen hoeveelheden van 50 millimeter en meer naar beneden. Net over de grens viel er zelfs 100 millimeter. Ik teken ervoor!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Harz
Een vakantieverslag van qltel in de Harz. De uitzichten mogen er zijn!

 HArz2
Tijdens een wandeling bezocht hij dit oude kasteel.

 Harz3

 Harz4
Werkelijk schitterende uitzichten! Het weer zat ook mee, dus ideaal voor qltel om buiten te zijn.