Chan en Cage definitief niet in The Expendables 3

Vincent (vinnypassy)

Jackie Chan en Nicolas Cage zijn toch niet te zien in The Expendables 3. Dat liet producent Lionsgate weten, schrijven verschillende Amerikaanse filmsites. Geruchten over hun deelname circuleerden al maanden. Ook is nu zeker dat Mel Gibson de schurk Conrad Stonebanks speelt, die het Expendables-team ooit oprichtte met Barney Ross, het personage van Sylvester Stallone.

Helaas werd Stonebanks een harteloze wapenhandelaar die Ross al jaren geleden heeft omgelegd, zo dacht hij. Stonebanks blijkt echter springlevend en wil nu voor eens en altijd afrekenen met Ross en zijn trawanten.

Ross zit intussen niet stil en heeft zijn team van oude veteranen versterkt met een paar jonge talenten, gespeeld door onder anderen Twilight-acteur Kellan Lutz, MMA-vechter Ronda Rousey en weltergewicht bokser Victor Ortiz. Zo wordt de strijd niet alleen eentje tussen oude knarren, maar kan het jonge talent laten zien hoe handig het is met computers.

Zoals bekend maken Harrison Ford, Wesley Snipes en Antonio Banderas voor het eerst hun opwachting in een Expendables-film. Mickey Rourke en Chuck Norris schitteren door afwezigheid, evenals Bruce Willis die eerder deze maand uit de productie werd gezet.

De opnames voor The Expendables 3 zijn maandag van start gegaan in Bulgarije, onder meer in de hoofdstad Sofia. De film verschijnt volgend jaar augustus in de Nederlandse bioscoop.


Chan en Cage definitief niet in The Expendables 3 (Foto: Novum)