[CL] Bruma: "Champions League is altijd speciaal"

Redactie

Een wedstrijd tegen AC Milan is bijzonder, maar eigenlijk is iedere wedstrijd in de Champions League dat wel, vindt Jeffrey Bruma. De 21-jarige centrale verdediger van PSV zei dat maandag op de persconferentie voor het play-offduel van dinsdag. "We kunnen morgen vol aan de bak."

Bruma speelde eind 2010 al twee keer in de Champions League. Met Chelsea speelde hij thuis tegen het Slowaakse MSK Zilina de hele wedstrijd. Uit bij Olympique Marseille kreeg hij negentig minuten speeltijd. "Maar toen was elke wedstrijd voor mij speciaal, dus ook de Champions Leaguewedstrijden."

Een speciale voorbereiding heeft hij niet voor het duel tegen Milan. "Natuurlijk is morgen wel een grotere, belangrijkere wedstrijd, maar ik bereid me gewoon op mijn eigen manier voor." Wel vroeg Bruma ploeggenoot Karim Rekik om informatie over Mario Balotelli. De huurling van Manchester City kent de Italiaan immers. "We hebben het gehad over zijn spel en hoe die jongen in elkaar steekt. Ik denk dat we daar wel iets aan hebben."