FOK! wat een weer...Exit buien

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Verspreid over het land vielen er gisteren zware regen- en onweersbuien. Met name in het noordoosten gaf dit plaatselijk flink wat overlast door de hevige regenval. In de ochtend vielen er ook in het zuidwesten flinke buien. Waar er geluksvogels zijn, zijn er ook pechvogels die het zonder enige bui van betekenis moesten doen. Een groot 'slachtoffer' die alleen maar een zwak regentje over zich heen kreeg was ik. Als buienliefhebber wil je toch de jackpot.

Enfin, we hebben de neerslag voorlopig weer gehad, en we schakelen nu weer over naar een droog weertype. Dat doen we bij steeds verder oplopende temperaturen. Vandaag zijn er flinke perioden met zon die worden afgewisseld met uitsmerende stapelwolkjes. Langs de kust vinden we de minste bewolking. Het kwik ligt vanmiddag tussen de 20 en 23 graden en er staat maar een zwakke tot matige westelijke wind.

Tot aan het weekend is het prima weer om buiten te zijn. Er is nog wel een mogelijkheid dat de temperaturen wat verder oplopen dan dat er nu staat aangegeven.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Rotterdam1
Moonkin was het afgelopen weekend in Rotterdam en maakte een uitgebreide reportage.

 Rotterdam2

Op deze foto's zien we het cruiseschip ' Rotterdam' die vertrok voor een lange reis.

 Rotter3

 Rotter4

Rotterdam vanaf het water: prachtig. 

Rotter5
Deze foto's zijn van de City-Races even verderop.

 Rotter6
Het was spectaculair!

Rotter7
Bedankt voor je prachtige reportage Moonkin!