Man wordt geil van vork in piemel

Djeez

Australische artsen hebben onlang een 70-jarige man uit een benarde positie bevrijd. De beste man had een vork van tien centimeter in zijn eigen pisbuis gestoken. Het leek de opa wel een geil idee, tot hij hem er niet meer uit kreeg. Maar liefst twaalf uur heeft hij rondgelopen met een stuk bestek in zijn snikkel.

Het geile mannetje meldde zich enige tijd geleden op de eerste hulp van een ziekenhuis in Canberra. Zijn paarsgepunte lans zag rood van het bloed. Hoewel het eetgerei niet zichtbaar was, voelden de dokters hem wel zitten toen ze aan zijn klokkenspel zaten.

Tijdens een röntgenfoto was de vork ook duidelijk zichtbaar. De arme drommel ging onder zeil, waarna de artsen het voorwerp met een tang en een overmaat aan glijmiddel uit de mans pretprikker haalden.

Het incident had al enige tijd geleden plaats, maar is naar buiten gekomen toen artsen erover berichtten in The International Journal of Surgery. Volgens het artikel is 'ieder denkbaar voorwerp' wel eens in een plasbuis aangebracht. Slechts sporadisch raakt het voorwerp klem en moet de dokter eraan te pas komen. Een groot risico is een ontsteking, die zelfs kan leiden tot de dood.

vork
Nee, dit konden ze zelfs bij Jackass niet verzinnen