Mulder: "Voel geen extra druk"

donroyco

Feyenoord kan de zwakke competitiestart wat meer kleur geven door zondag in Amsterdam te winnen van Ajax. Doelman Erwin Mulder heeft er vertrouwen in. "Het is algemeen bekend dat onze start niet goed is. Het zou lekker zijn om dat dan tegen Ajax om te buigen", zegt Mulder in gesprek met Feyenoord TV.

Volgens Mulder staat er geen extra druk op de wedstrijd door de slechte start, waarin de Rotterdammers nog geen punt pakten. "Het is gewoon een wedstrijd. Het is altijd leuk om tegen Ajax te spelen. Ik voel geen extra druk omdat we de eerste twee wedstrijden hebben verloren."

Mulder weet dat hij met zijn ploeg voor een lastige middag staat in Amsterdam. "Het blijft altijd een lastig duel. Ajax heeft goede spelers. Maar als wij gewoon het niveau halen wat we de afgelopen twee wedstrijden niet gehaald hebben, dan kunnen er mooie dingen gebeuren."

Feyenoord moet het zondag doen zonder aanvoerder Stefan de Vrij en beide rechtsbacks Daryl Janmaat en Jordy van Deelen. De keeper speelt met een onbekende voorhoede voor zich. "Het is altijd fijn om met dezelfde formatie te spelen. Maar we hebben genoeg kwaliteit om het gemis op te vangen."