Audiosurf Air begin volgende maand op Steam

Danny (yamiown)

Invisible Handlebar heeft op de site van Audiosurf Air eindelijk bekend gemaakt wanneer de ritmische racegame beschikbaar zal zijn op Steam. De opvolger van Audiosurf, dat meer dan vijftien miljoen keer op Steam verkocht werd in het debuutjaar, zal volgende maand verkrijgbaar zijn op Steam.

In Audiosurf rijd je op de ritme van de muziek over een baan en is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten haalt. Punten haal je door middel van het oprapen van gekleurde blokjes en het ontwijken van grijze muurtjes. De muziek die je gebruikt voor Audiosurf kun je zelf kiezen, de game maakt dan automatisch een baan. Audiosurf werd in 2008 bijzonder goed ontvangen en was in de eerste maand na de release direct de nummer één in aantal verkopen op Steam.

In de nieuwste telg van de serie rijd je niet alleen op de baan, maar vlieg je soms ook door de lucht en kan je door het doen van trucjes extra punten behalen en de muziek vervormen. Daarnaast is het in een nieuw jasje gestoken en is het grafisch verbeterd.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend en tevens is nog geen prijs bekend gemaakt. Audiosurf Air komt enkel uit voor pc.