Verdachte moord Spijkenisse op opsporingslijst

Redactie

De man die ervan wordt verdacht eerder deze maand in Spijkenisse een 40-jarige man uit die plaats te hebben doodgeschoten is op de nationale opsporingslijst gezet. De politie heeft donderdag ook de naam en een foto van de 30-jarige Spijkenisser online gezet.

Aan het einde van de middag werd een inval gedaan in een woning in Vlaardingen, maar daarbij is de verdachte niet aangetroffen. De politie had een tip gekregen over de mogelijke verblijfplaats van de verdachte.

Het slachtoffer werd 3 augustus doodgeschoten op een parkeerplaats aan de Noordakker. Hij werd door meerdere kogels geraakt. De aanleiding van de schietpartij is nog niet duidelijk.

Eerder liet de politie al weten dat de identiteit van de vermoedelijke schutter bekend was. De politie gaat ervan uit dat de verdachte, Nadyen Antonio I., nog in Nederland is. Mensen die de man tegenkomen wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Op de lijst van mensen die dringend door de politie worden gezocht omdat ze worden verdacht van ernstige misdrijven staan nu elf mannen.