Bloederige beelden in trailer 300: Rise of an Empire

dekatophetspek

Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures hebben een nieuwe internationale trailer uitgebracht voor 300: Rise of an Empire. De door Noam Murro geregisseerde film is het vervolg op de historische actiefilm 300 van Zack Snyder. Ook voor de tweede film in de reeks werd het scenario geschreven door Zack Snyder en Kurt Johnstad.

300: Rise of an Empire is gebaseerd op het stripverhaal Xerxes van Frank Miller en vervolgt het verhaal in dezelfde grafische stijl als het eerste deel. In 300: Rise of an Empire verplaatst het slagveld zich naar de zee wanneer de Griekse generaal Themistocles alle strijdkrachten bijeen probeert te krijgen voor een aanval die de afloop van de oorlog kan bepalen. Het resulteert in epische gevechten met de binnenvallende Persische troepen, onder leiding van de voormalige god Xerxes en Artemesia, de wraakzuchtige aanvoerder van het Persische leger.

Naast terugkerende personages zoals Xerxes (Rodrigo Santoro) en koningin Gorgo (Lena Headey) zien we ook nieuwkomers in de cast zoals Sullivan Stapleton (Animal Kingdom) als Themistocles, Eva Green (Sin City: A Dame to Kill For) als Artemisia, Callan Mulvey (Zero Dark Thirty) als Scyllias en Jack O'Connell (Skins) als Calisto. 300: Rise of an Empire draait vanaf 6 maart 2014 in de Nederlandse bioscopen.


It begins as a whisper... a promise...