'Spurs verkiezen Roda boven Feyenoord'

donroyco

Tottenham Hotspur gaat liever een samenwerking aan met Roda JC dan met Feyenoord, heeft een tussenpersoon laten weten. De Limburgse club voert momenteel gesprekken met Tottenham Hotspur over een samenwerking tussen beide clubs. Tottenham heeft de Nederlandse trainer Ton Caanen aangesteld om een geschikte partner te vinden in de Eredivisie.

Hij adviseerde de Spurs om Roda JC te verkiezen boven Feyenoord. "Tottenham is op zoek naar clubs om jonge, talentvolle spelers te stallen die in Engeland weinig speeltijd zullen krijgen. Ik heb aangegeven dat Roda een ideale partner zou zijn. Tottenham heeft na enkele gesprekken dat advies overgenomen", vertelt hij in Dagblad De Limburger.

Marcel van den Bunder, algemeen directeur bij Roda, is blij met de mogelijke samenwerking. "We zijn bij elkaar langs geweest en hebben de intentie uitgesproken om met elkaar samen te werken. We gaan nu, met Ton Caanen als tussenpersoon, bekijken op welke gebieden we die samenwerking gaan invullen. Je moet er beide profijt van hebben. Daarom kijken we op meerdere vlakken waar we elkaar kunnen versterken en kennis kunnen uitwisselen."