Doutzen Kroes heeft geen haast met tweede kind

Redactie

Doutzen Kroes wil best een tweede kind, maar niet per se op korte termijn. "In de toekomst willen we zeker een tweede, maar we zijn nog jong", vertelt het model in Grazia. Doutzen en haar man Sunnery James verwelkomden begin 2011 hun zoon Phyllon.

"En het is niet zo dat wij zoiets plannen in onze schema's, het gaat bij ons natuurlijk", gaat de 28-jarige blondine verder. Het huis dat Doutzen en Sunnery onlangs kochten in Amsterdam is volgens het model dan ook niet gekocht wegens mogelijke gezinsuitbreiding. "Een kindje is welkom, maar dit nieuwe huis hebben we niet gekocht met het oog op babynieuws."

Doutzen, die eerder een stulpje huurde, wil van de koopwoning haar ultieme thuisbasis maken. "Nederland is echt ons thuis. Ik ben veel in New York voor mijn werk, maar mijn hart ligt in Nederland. Om daar geen huis te hebben, zou echt te vreemd zijn." De komende tijd moet flink worden verbouwd. "Huren voelt toch nooit echt eigen. Nu kan ik eindelijk de boel schilderen en helemaal naar onze zin maken."