Simon Keizer is buikje voor met personal trainer

Redactie

Simon Keizer zit niet te wachten op een paar kilootjes extra. De Volendammer ziet de 'dertigersgrens' rap naderen als hij in de spiegel kijkt. "Om het buikje voor te zijn, werk ik sinds twee weken met een personal trainer", doet Simon uit de doeken in Beau Monde.

Keizers vrienden die de 30 al zijn gepasseerd, waarschuwden de zanger, die die grens in mei passeert. "Ze grappen vaak dat ik het niet lang zal volhouden, niet sporten en toch slank blijven." Sporten zodat hij er goed uitziet voor anderen doet Simon niet. "Beachable voor anderen hoef ik niet te zijn", antwoordde Keizer op de vraag van zijn trainer of hij trots over het strand wilde lopen. "Zolang ik maar in de badkamer blij kan zijn met mijzelf."

Tevreden is Simon vooralsnog, hoewel hij zichzelf niet sexy durft te noemen. "Ik geef toe dat ik blij ben met mijzelf, mooi is een groot woord." Voor zijn vrouw Annemarie is de zanger vooral aantrekkelijk als hij netter over straat gaat. "Het casual trucje van thuis kent ze namelijk al, dus een mooi maatpak valt bij Annemarie in de smaak."

Keizer vindt zijn vrouw op zijn beurt het mooist 'als ze niet te opgetut' is. "Verzorgd, maar zonder bling", vat de helft van het duo Nick & Simon samen. "En sowieso ook zonder kleding."