FOK! wat een weer... Perioden met zon

Stephan (Stephan5)

Goeiedag! Er waren gisteren aardig wat buien in ons land en deze gingen soms gepaard met onweer. In het noorden en oosten hielden ze het langst aan, terwijl het in de hele zuidwestelijke helft na een uur of twee flink opklaarde. Vandaag is de kans op neerslag niet groot meer.

In de afgelopen nacht viel er in het noorden nog een laatste bui en in het zuidwesten een klein beetje lichte regen. Elders bleef het droog. Vanmiddag is het overal droog en zijn er perioden met zon. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind en het kwik stijgt tot ongeveer 20 graden.

De komende dagen wisselen zon en wolken elkaar af en hier en daar kan er een buitje vallen. Vrijdag lijkt de warmste dag te gaan worden met gemiddeld over het land ongeveer 23 graden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

onstabiel1
Stapelwolken die proberen het buienstadium te bereiken en dat lukte op dit moment nog niet. DJMO maakte deze mooie plaatjes.

 Onstab2
De wolkenluchten zijn erg fraai.