FOK! wat een weer... Vrij koel met een enkele bui

Stephan (Stephan5)

Goedemorgen! Gisteren trokken er een aantal stevige buien over het land, maar er waren ook veel plaatsen die het gewoon helemaal droog hielden. De wolkenluchten waren soms bijzonder fraai. Vandaag komt de temperatuur nauwelijks boven de 20 graden uit.

Verder is het vanmiddag wisselend bewolkt en kan er nog steeds een enkele bui vallen. Een westelijke wind voert vandaag vrij koele lucht aan, zodat het met 19 graden wel bekeken is. De wind is matig tot vrij krachtig en soms wat vlagerig van karakter. Morgen vallen er weer wat meer buien en bij die buien kan er ook onweer voorkomen. Het wordt dan nog wat frisser. Echter na morgen stijgen de temperaturen weer tot een graad of 23 op donderdag.

In Centraal-Europa neemt de hitte langzaamaan een beetje af. De overgang naar het minder warme weer ging op veel plaatsen gepaard met stevige onweersbuien.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsondergang
Een prachtige zonsondergang gezien vanuit Alkmaar met een kleine bui die ervoor hangt. Papabear maakte deze zeer mooie foto.

 Leersum
Paul was gisteren in Leersum en maakte deze rustieke en fraaie foto.