FOK! wat een weer... Licht wisselvallig

Stephan (Stephan5)

Mogge! Het weer bevindt zich in vrij rustig water. Het waait niet hard, de zon schijnt geregeld en hier en daar valt er wat regen. De kans dat er op meer plaatsen een bui gaat vallen neemt langzaamaan wel wat toe. 

Gisteren waren er vrij veel wolkenvelden waar de zon maar af en toe doorheen prikte. In het noorden vielen er nog enkele buien. Vannacht en vanochtend passeert er een zwakke storing met af en toe wat regen en motregen, en bovendien is het erg nevelig. In de loop van de ochtend klaart het in het westen weer op en die opklaringen breiden zich dan langzaam verder over het land uit. Aan het einde van de middag is het op veel plaatsen weer prima weer. De maxima liggen vandaag tussen de 18 en 22 graden en er staat een matige westelijke wind.

Morgen neemt met name in de tweede helft van de middag de kans op een bui duidelijk wat toe en de temperatuur zakt een graadje naar beneden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

AZ
In echt Hollands weer maakte DJMO deze foto vanaf de snelweg. Het is het AZ-stadion.