'Milan en Genoa gaan samen voor Martins Indi'

Maarten (rubbereend)

Bruno Martins Indi zei deze zomer niet te vertrekken bij Feyenoord. Van die uitspraak lijkt AC Milan zich weinig aan te trekken. De Italianen hopen de mandekker snel te verwelkomen

Dit meldt Tuttosport. De Italianen hopen de transfersom van de Oranje-international samen met Genoa op te hoesten. De Rotterdammers vragen naar verluidt €10 miljoen voor de centrale verdediger. Milan en Genoa hopen met €7 miljoen zaken te kunnen doen.

Wanneer de 21-jarige stopper overstapt naar Milaan, dan krijgt Genoa groen licht om M'Baye Niang op huurbasis over te nemen van de Milanezen. De Nederlandse achterhoedespeler moet de tweede verdedigende versterking van Milan worden. De club versterkte zich onlangs nog met Matias Silvestre van stadsgenoot Internazionale.

Martins Indi ging afgelopen zondag nog in de fout tijdens de seizoensouverture tegen PEC Zwolle (2-1 verlies). "Vooral de tweede treffer reken ik mezelf aan. Ik probeerde het schot van Guyon Fernandez te blokken, maar timede niet goed, waardoor hij volgens mij door mijn benen schoot. Zoiets mag nooit gebeuren", zei de jongeling na afloop tegenover NUsport.