FOK! wat een weer... Af en toe zon en in het oosten kans op een bui

Stephan (Stephan5)

Welkom op deze vrijdag! Het is heerlijk weer voor de meeste mensen. Er was gisteren vrij veel zon en met maxima die rond de 22 graden lagen, was het uitstekend weer om aan het einde van de dag even in de buitenlucht stoom af te blazen met een lekker drankje.

Vandaag is het zo dat er in het binnenland wat meer bewolking zal zijn dan gisteren en zeker in het oosten en noordoosten kan er zelfs een bui vallen. In het westen vinden we dan ook de meeste zonneschijn en zal de horeca weer goede zaken doen betreffende de vrijdagmiddag-borrel. Het kwik is vergelijkbaar met gisteren en de wind draait langzaam bij naar zuidwest.

In Oostenrijk is gisteren de magische 40 graden-grens overschreden en dit zijn tevens nieuwe records. Nooit eerder is het daar zo warm geworden. Dan is het in ons land wel zo aangenaam.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Hoofddorp1
Het tweede deel van de wandeling van N.I.M.B.Y rondom Hoofddorp.

Hoofd2
Zelfs in een drukke omgeving vind je nog rustige plekjes.

Hoofddorp3
De drukte is echter niet ver weg...