Nieuwe full trailer voor Thor: The Dark World

Peter Breuls

Marvel heeft deze week een nieuwe trailer vrijgegeven voor de promotie van deel 2 in de Thor-serie. In Thor: The Dark World moet de Noorse God niet alleen Aarde, maar alle Negen Rijken redden van de ondergang.

De film is een vervolg op zowel Thor uit 2011 als The Avengers uit 2012, beide films waarin Loki de rol van de bad guy op zich nam. In de nasleep van deze films vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar de wraakzuchtige Malekith keert terug naar ons universum om de duisternis terug te brengen. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden.

De cast bestaat uit Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo en Anthony Hopkins als Odin. Thor: The Dark World is vanaf 31 oktober in diverse vormen in de bioscoop te zien.