Lindsay Lohan zoekt appartement in New York

Redactie

Lindsay Lohan is op zoek naar een appartement in de hippe buurt Soho in New York. De 27-jarige actrice werd vorige week ontslagen uit een ontwenningskliniek aan de andere kant van het land. Lindsay liet zich begin mei in samenspraak met justitie opnemen in een Californische kliniek om van haar alcohol- en drugsverslaving af te komen.

Een bekende van Lohan vertelt aan entertainmentzender E! dat de actrice wil dat haar drankcoach bij haar intrekt. Ze zou haar herstel deze keer 'uiterst serieus' nemen. Het was de zesde keer dat Lohan in een afkickkliniek verbleef.

Lohan was aanvankelijk van plan om maandag met een vriendin naar Europa af te reizen voor een vakantie, maar de actrice heeft de reis geannuleerd. "Het lijkt haar niet het juiste moment", aldus de ingewijde. "Vooral vanwege de vele verleidingen in Europa."

Lohan is ook langs geweest bij Oprah Winfrey voor een gesprek over haar verslaving en herstel. OWN, het kanaal van Oprah, volgt Lohan de komende tijd voor een achtdelige docuserie. De eerste uitzending staat gepland voor volgende week zondag.